Objave z oznako "administracija"

Diplomantka Visoke šole za umetnost Urša P. Bonelli deluje na področju snemanja, produkcije, montaže, dokumentiranja in arhiviranja. Njena strast je pomen in pomembnost dokumentiranja v digitalnih medijih in sodobnih umetniških praksah. Sodelovala je z različnimi umetniki, zavodi, kulturnimi društvi in ustanovami in skozi leta nabrala veliko izkušenj s področja arhiviranja in dokumentiranja, prav tako pa nabrala bogato znanje in poznavanje tehnične opreme, ki ji omogoča inovativne rešitve in podporo pri različnih multimedijskih instalacijah in razstavah.

Diplomirana ekonomistka Nives Štefančič je na Univerzi v Novi Gorici zaposlena od leta 2009. V tem času je delovala na različnih področjih: v Študentski pisarni, v tajništvu fakultete za podiplomski študij, smer Znanosti o okolju III. stopnje, v Kariernem centru ter od decembra 2014 na Visoki šoli za umetnost. Nives je tudi vodja alumni kluba Univerze v Novi Gorici.

Tina Smrekar je vizualna umetnica, magistrirala je iz fotografije na Academy of fine Arts Leipzig v Nemčiji, diplomirala na ALUO-ju v Ljubljani. Študijsko se je izpopolnjevala tudi v Helsinkih na Finskem in v Dessauu v Nemčiji. Samostojno in skupinsko razstavlja v Sloveniji in tujini, za svoje delo na področju sodobne umetnosti je prejela več štipendij in nagrad. V organizacijsko-produkcijski ekipi je večkrat sodelovala z Mednarodnim festivalom sodobnih umetnosti Mesto žensk, Festivalom Kino Otok ter Mednarodnim festivalom animiranega filma Animateka, že več let redno sodeluje tudi s Šolo uporabnih umetnosti Famul Stuart. Na Visoki šoli za umetnost skrbi za koordinacijo projektov in dokumentarno fotografijo šole.

Marija Veljanovska Nemec je magistrirala iz logistike na Fakulteti za turizem na Ohridu, v Makedoniji. Od leta 2010 je sodelovala pri organizaciji in realizaciji programov z likovnega, vizualnega, literarnega in glasbenega področja z galerijo Ganes Pratt, Galerijo P. Nemec, KUD Negovan Nemec in Festivalom Ljubljana.

Syndicate content