Objave z oznako "prijava"

Prijave za program Digitalne umetnosti in prakse (1. stopnja, nosilni moduli Animacija, Videofilm, Fotografija, Novi mediji) - 1. rok - so odprte od 12. februarja do 18. avgusta 2020. Prijavljeni kandidati morajo mape oddati do 10. junija. // Applications to the Digital Arts and Practices Programme 1st round will be open Feb 12 - March 18 2020, for non-EU citizens until March 30. Applied candidates should submit their portfolios until June 10.

Da bi se interesenti in prijavljeni interesenti bolje znašli v procesu od prijave do vpisa v program prve stopnje Digitalne umetnosti in prakse (oddaja prijave, mape, razgovori, vpis), smo pripravili rokovnik od prijave do vpisa. 

Zadnji teden za PRIJAVO filmov na festival Animateka!

Do 5. marca je odprt prvi prijavni rok za vpis v študijsko leto 2012/2013 na študijski program Digitalne umetnosti in prakse na Visoki šoli za umetnost Univerze v Novi Gorici. Za študente Visoke šole za umetnost razpisane štipendije!

Informativni dnevi bodo v petek, 10., in soboto, 11. februarja 2012, petek ob 10.00 in 15.00 ter sobota ob 10.00

Ljubljana - prostori Visoke šole za umetnost, Bežigrajski dvor, Dunajska 56. 

Nova Gorica - Univerza v Novi Gorici, za vse dodiplomske študijske programe Univerze v Novi Gorici, tudi za Visoko šolo za umetnost.

Visoka šola za umetnost Univerze v Novi Gorici je postala Akademija umetnosti!

Syndicate content